Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdések és válaszok

K: Mindenkinek ingyenes a hirdetések feladása?
V: Igen. Magánszemélyek és cégek / vállalkozások is egyaránt adhatnak fel hirdetéseket, teljesen ingyenesen.

K: A kiemelt hirdetések feladása is ingyenes?
V: Nem. A kiemelt hirdetések és a reklámcsíkok megjelenítése nem ingyenes. Erről a hirdetési lehetőségről bővebben a Médiaajánlat oldalon olvashat.

K: Hány hirdetés adható fel egyszerre?
V: Egyszerre korlátlan számú hirdetés adhat fel. Ezzel kapcsolatban két kikötés van csak: egy hirdetés csak egyszer adható fel (nem szerepelhet többször ugyanaz a hirdetés a rendszerben), valamint az, hogy minden hirdetést csak úgy fogadunk el, ha abban a kategóriában szerepel, amelyikbe való.

K: Milyen hirdetések nem adhatók fel a rendszerbe?
V: Tilos erotikus/szexuális tartalmú, durva, trágár, rágalmazó szövegű, politikai tartalmú, a törvény megsértésére buzdító, más nevében történő, megtévesztő, valótlan adatokat közlő, vagy bármely olyan hirdetés feladása, mely megsértheti egy adott személy, vagy népcsoport személyiségi jogait.

K: Szeretném, ha a cégem / vállalkozásom reklámja kiemelt helyen szepe az oldalon. Hogyan lehetséges ez?
V: Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@baranya-apro.hu e-mail címen.

K: Banner alapú hirdetést is fel lehet adni az oldalon?
V: Igen, de a banner alapú megjelenésekért fizetni kell. Amennyiben saját bannert szeretne elhelyezni oldalainkon, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@baranya-apro.hu e-mail címen.

Amennyiben kérdése lenne az oldal használatával kapcsolatban, kérjük írja meg nekünk az info@baranya-apro.hu e-mail címre. A legtöbbet feltett kérdéseket kitesszük erre az oldalra.

Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben