Felhasználási feltételek

Érvényes: 2018. május 25-től

AZZAL, HOGY ÖN BELÉPETT A BARANYA-APRO.HU (A TOVÁBBIAKBAN RENDSZER) WEBOLDALRA, AUTOMATIKUSAN ELFOGADJA A KÖVETKEZŐKET.

A BARANYA-APRO.HU ÜZEMELTETŐJE (A TOVÁBBIAKBAN SZERKESZTŐSÉG) MINDENT MEGTESZ ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A WEBOLDALON CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG HITELES INFORMÁCIÓK JELENJENEK MEG, AZONBAN A FELTÖLTÖTT HIRDETÉSEK VALÓDISÁGÁÉRT SEMMILYEN FELELŐSSÉGET SEM VÁLLAL.

Adatkezelés, hirdetések megjelenítése

A RENDSZERbe történő hirdetések feladása során a hirdetők önkéntesen adják meg adataikat és ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy a hirdetés megjelenítésével egyidőben a hirdetés feladásakor megadott személyes adatok a hirdetési időszak alatt nyilvánosságra kerülnek (kivételt képez ez alól az e-mail cím, amennyiben a "Nem publikus e-mail cím" sor előtti jelölőnégyzet ki van pipálva).

A hirdetése feladásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a hirdetését a feladáskor megszabott feltételekkel - különös tekintettel a hirdetés felhasználó általi törlésére - a SZERKESZTŐSÉG hirdetését közzéteheti másik, a SZERKESZTŐSÉG által üzemeltetett hirdetési oldalon is. Amennyiben hirdetése az oldalról törlődik, abban az esetben a a feladott hirdetésének a SZERKESZTŐSÉG által esetlegesen másik oldalon megjelenített változata is automatikusan törlődni fog, beleértve ebbe a lejárat ideje előtti, felhasználó által történő manuális törlést is.

Korlátozások

Tilos erotikus/szexuális tartalmú, okkultizmussal kapcsolatos, durva, trágár, rágalmazó szövegű, politikai tartalmú, a törvény megsértésére buzdító, más nevében történő, megtévesztő, valótlan adatokat közlő, vagy bármely olyan hirdetés feladása, mely megsértheti egy adott személy, vagy népcsoport személyiségi jogait.

Apróhirdetés feladása

A RENDSZER üzemeltetői lehetőséget adnak arra, hogy bárki magán- vagy üzleti jellegű hirdetéseket töltsenek fel a rendszerbe, mely megjeleníti azt, azonban a SZERKESZTŐSÉG minden jogot fenntart a RENDSZERBE feladott hirdetések elutasításával és megjelenítésével kapcsolatban.

A feladott apróhirdetés meghosszabbítása

Egy feladott hirdetés meghosszabbítása úgy lehetséges, hogy amennyiben megadta az e-mail címét, a rendszer a hirdetés lejárta előtt néhány nappal egy értesítő e-mailben elküldi a hirdetés meghosszabbításához szükséges linket. Ebben az esetben egy kattintással meg tudja hosszabbítani hirdetését. Amennyiben nem adott meg e-mail címet, abban az esetben a rendszer a hirdetés feladását követően egy figyelmeztető ablakban közzéteszi a hirdetés egyedi azonosítóját, valamint egy biztonsági kódot, melyet a megfelelő helyre beírva a rendszer meghosszabbítja a feladott hirdetést.

A feladott apróhirdetés törlése

Egy feladott hirdetés törlése úgy lehetséges, hogy amennyiben megadta az e-mail címét, a rendszer a hirdetés aktiválásakor egy értesítő e-mailben elküldi a hirdetés törléséhez szükséges linket. Ebben az esetben egy kattintással bármikor törölni tudja hirdetését a rendszerből. Amennyiben nem adott meg e-mail címet, abban az esetben a rendszer a hirdetés feladását követően egy figyelmeztető ablakban közzéteszi a hirdetés egyedi azonosítóját, valamint egy biztonsági kódot, melyet a megfelelő helyre beírva a rendszer eltávolítja a feladott hirdetést.

A BARANYA-APRO.HU SZERKESZTŐSÉGE MINDEN JOGOT FENNTART AZ OLDALAK TARTALMÁVAL, VALAMINT A RENDSZERBE FELADOTT APROHIRDETÉSEK INDOKLÁS NÉLKÜLI ELUTASÍTÁSÁVAL KAPCSOLATBAN.

 

Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben